Hoofdmenu
 Home
 Nieuws
 Recensies
 Dancereports
 Winnen
 Forum
 Links

Laatste nieuws
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
Lucas & Steve toegevoegd aan line-up 538Jingleball
Melkweg luidt op 30 december vast het einde van het jaar in met Nederlandse editie van ‘Helemaal Mel
Armin van Buuren verkoopt binnen tien minuten Amsterdam ArenA uit
Nederlandse dj's doen het vooral in buitenland goed op Spotify
Jennie Lena verrast met akoestische EP
Stenden en NHL nog staande in de strijd om beste act Leeuwarder Hogescholen
Extrema Outdoor wordt meerdaags festival op nieuwe locatie!
Sense of Sound Arturia season promotion
Radio 10 NYE Cruise Rotterdam
Muziekale fruitmand voor Kanye West
La Blogotheque & Le Guess Who? presenteren: ‘A Take Away Show’ met Wilco
The Speed of Light #1
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist
Pablo Discobar presents Rahaan and Red Greg
Uitgaansapp I’M IN presenteert Buy Plus: koop een kaartje ontvang een gift!
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Kygo to perform at Rio 2016 Olympic Games

Inloggen
Username

Password

Remember me
Forgotten your password?
No account yet? Create one

Sunday, 28 April 2024
Home arrow Nieuws arrow Laatste nieuws arrow Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist
Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist   Print 
Monday, 14 November 2016
Na een tweejarig ontwerp- en productieproces onthullen de drie vrienden van het gloednieuwe mannenmodemerk ‘Strikstof’ hun eerste collectie: tien karaktervolle bowties met verrassende prints in stijlvolle kleuren, gemaakt van ruwe materialen. De bowties zijn geschikt om dagelijks te matchen met casual outfits en bedoeld voor mannen van alle leeftijden die er graag goed uitzien; niet alleen tijdens speciale gelegenheden. Elke dag telt. “Make It Count” luidt het Strikstof-motto op de speciaal ontworpen tinnen bewaardoosjes waarin ieder exemplaar geleverd wordt. De klassieke accessoires met een twist zijn o.a. verkrijgbaar bij de Amsterdam Barber Shop en via de webshop: www.strikstof.com.

Iedere Strikstof-bowtie heeft zijn eigen persoonlijkheid. Variërend van ‘The Must Have’ (een tijdloze klassieker) tot ‘The Artist’ (mintgroene extravaganza). Enkele andere pakkende namen uit de collectie zijn: ‘The Hotdog’, ‘The Hunter’, ‘The Tough Guy’, ‘The Ambassador’ en ‘The Specialist’, voor wie van zelf strikken houdt. De bowties worden met de hand gemaakt in Portugal. Strikstof is opgericht door drie zelfstandig ondernemers uit Amsterdam die hun krachten en liefde voor bowties gebundeld hebben: Shon Price, Bas Mutsaards en Jasper Holleboom. Met als doelstelling het bowtie-aanbod te verbreden en de drempel om een bowtie te dragen te verlagen is Strikstof ontstaan. “Een bowtie is meer dan een accessoire; het is een expressie” aldus het drietal.
 
Team Strikstof
Shon (1983) is de ontwerper van Strikstof. Hij houdt zich bezig met fashion, design en materiaal. De tien bowties heeft hij een karakter gegeven en daar passende prints bij ontworpen. Zo heeft hij de vintage zonnebloemprint van ‘The Grandma’ met de hand geschilderd. Als ambachtelijk graficus is hij een bekende in de mode-industrie. Het ontwerpen van sprekende prints is een van zijn expertises. Zijn klantenkring bestaat uit internationale bedrijven zoals Levi’s, Tommy Hilfiger, Nike en meer. Bas (1982) is verantwoordelijk voor de marketing. Hierin richt hij zich op de consumentenmarkt en houdt zich bezig met content creatie. Als videograaf zet hij o.a. backstage- en promotievideo’s in als online marketingtool. Jasper (1984) richt zich op de verkoop en relatiebeheer binnen Strikstof. De zakelijke markt bereiken is daarin zijn doel. De vriendschap tussen de drie mannen én alle andere betrokkenen vormt het fundament waarop Strikstof is gebouwd en functioneert. Bekijk hier de ‘behind the scenes’-video van de photoshoot, waaraan bevriende modellen, stylisten, hair & make-up artists en modefotograaf Otto van den Toorn hun medewerking verleenden: youtu.be/vZH9oJ6qqMk.
 

 
Social Media
facebook.com/strikstof
instagram.com/strikstof
pinterest.com/strikstof
twitter.com/strikstof


: Home :: Nieuws :: Recensies :: Dancereports :: Winnen :: Forum :: Contact :: Links :