Hoofdmenu
 Home
 Nieuws
 Recensies
 Dancereports
 Winnen
 Forum
 Links

Laatste nieuws
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
Lucas & Steve toegevoegd aan line-up 538Jingleball
Melkweg luidt op 30 december vast het einde van het jaar in met Nederlandse editie van ‘Helemaal Mel
Armin van Buuren verkoopt binnen tien minuten Amsterdam ArenA uit
Nederlandse dj's doen het vooral in buitenland goed op Spotify
Jennie Lena verrast met akoestische EP
Stenden en NHL nog staande in de strijd om beste act Leeuwarder Hogescholen
Extrema Outdoor wordt meerdaags festival op nieuwe locatie!
Sense of Sound Arturia season promotion
Radio 10 NYE Cruise Rotterdam
Muziekale fruitmand voor Kanye West
La Blogotheque & Le Guess Who? presenteren: ‘A Take Away Show’ met Wilco
The Speed of Light #1
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist
Pablo Discobar presents Rahaan and Red Greg
Uitgaansapp I’M IN presenteert Buy Plus: koop een kaartje ontvang een gift!
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Kygo to perform at Rio 2016 Olympic Games

Inloggen
Username

Password

Remember me
Forgotten your password?
No account yet? Create one

Friday, 03 May 2024
Home arrow Nieuws arrow Laatste nieuws arrow Jonge DJ's strijden om optreden op Mysteryland
Jonge DJ's strijden om optreden op Mysteryland   Print 
Thursday, 19 May 2016
DJ's zoals Martin Garrix en De Sluwe Vos deden hun eerste podiumervaring bij Kunstbende op. Het duurt niet lang voordat de volgende succesvolle DJ opstaat, want de pool aan talentvolle DJ’s is groot bij Kunstbende en neemt elk jaar toe. Maar liefst 240 jonge  DJ’s schreven zich dit jaar in. Uit elke voorronde wordt de beste DJ afgevaardigd naar de halve finale DJ in AIR Amsterdam op 11 juni. Dertien DJ’s gaan dan de strijd met elkaar aan. De vijf besten gaan door naar de finale en de winnaar mag optreden op Mysteryland 2017.

Halve finale DJ
Inmiddels zijn er tien voorrondes geweest in tien regio’s. Op 28 en 29 mei vinden er nog drie voorrondes plaats. Tijdens de halve finale DJ draaien de dertien DJ’s een set van vijftien minuten voor het publiek in AIR Amsterdam. De vakjury kiest de vijf beste DJ’s van de dag. Originaliteit en eigenheid staan centraal. De vijf DJ's gaan door naar de finale die op zaterdag 18 juni plaatsvindt in TivoliVredenburg te Utrecht. Voorafgaand aan de halve finale krijgen alle DJ’s een masterclass van The School of House.

Vakjury
De vakjury bestaat uit drie leden, deze worden later deze maand bekendgemaakt. Het evenement wordt gehost door Monsieur Le Vurrr, een excentrieke gezellige DJ.  

Mainstage
De vijf finalisten nemen het 18 juni in de finale in TivoliVredenburg nog één keer tegen elkaar op. De winnaar DJ wint een gig op Mysteryland 2017. Deze DJ wordt voor het optreden begeleid door professionals door middel van workshops en coaching om hem of haar klaar te stomen voor een onvergetelijke podiumervaring.

Stevige basis voor talentontwikkeling van DJ's
Kunstbende, Mysteryland en The School of House bundelen al jaren hun krachten om de beste basis te bieden voor de talentontwikkeling van DJ's. Mysteryland is altijd op zoek naar talent dat zich wil ontplooien tot 'the next big thing'. The School of House is HET educatieplatform voor dance. Door de inspanningen van deze samenwerking voor de wedstrijd van Kunstbende hebben veel bekende DJ's podiumervaring kunnen opdoen en door kunnen groeien, zoals Martin Garrix, De Sluwe Vos en Luuk van Dijk.  
 
 
 
Mysteryland & Kunstbende
Mysteryland is het langstlopende dancefestival ter wereld en strijkt elk jaar neer op het Floriade-terrein. Duizenden kunstenaars, creatieven, artiesten en feestvierders toveren het natuurgebied dan voor één dag om tot een sprookjesachtig festival waar een podium is voor zowel de allergrootste artiesten als voor jong talent. Kunstbende wordt mede mogelijk gemaakt door ArtEZ hogeschool voor de kunsten (hoofdpartner), Fonds voor Cultuurparticipatie, Prins Bernhard Cultuurfonds - Van der Jagt Zwolsman Fonds, VSBfonds en mediapartner CJP.


: Home :: Nieuws :: Recensies :: Dancereports :: Winnen :: Forum :: Contact :: Links :