Hoofdmenu
 Home
 Nieuws
 Recensies
 Dancereports
 Winnen
 Forum
 Links

Laatste nieuws
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
Lucas & Steve toegevoegd aan line-up 538Jingleball
Melkweg luidt op 30 december vast het einde van het jaar in met Nederlandse editie van ‘Helemaal Mel
Armin van Buuren verkoopt binnen tien minuten Amsterdam ArenA uit
Nederlandse dj's doen het vooral in buitenland goed op Spotify
Jennie Lena verrast met akoestische EP
Stenden en NHL nog staande in de strijd om beste act Leeuwarder Hogescholen
Extrema Outdoor wordt meerdaags festival op nieuwe locatie!
Sense of Sound Arturia season promotion
Radio 10 NYE Cruise Rotterdam
Muziekale fruitmand voor Kanye West
La Blogotheque & Le Guess Who? presenteren: ‘A Take Away Show’ met Wilco
The Speed of Light #1
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist
Pablo Discobar presents Rahaan and Red Greg
Uitgaansapp I’M IN presenteert Buy Plus: koop een kaartje ontvang een gift!
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Kygo to perform at Rio 2016 Olympic Games

Inloggen
Username

Password

Remember me
Forgotten your password?
No account yet? Create one

Tuesday, 19 January 2021
Home arrow Nieuws arrow Dancereport arrow DanceReport: Extrema New Years Eve
  Print 
Sunday, 02 January 2005

Het Dance Reports bezoek aan Extrema New Years Eve:  The Spirit of Colours.                                         Auteur: Dancereporter Tim Hanekamp

Middernacht is gevallen en wij naderen het klokgebouw Strijp in Eindhoven. Dit was om te beginnen al een unieke gelegenheid. Er is op deze locatie namelijk nog nooit eerder een feest georganiseerd. Het vinden van een parkeerplek viel niet mee, maar eenmaal geparkeerd, was het ca 5 minuten lopen naar het klokgebouw.

We werden ontvangen door een aardige medewerker van Extrema die ons vriendelijk verwees naar een ingang waar het niet druk was. De rij verliep voorspoedig en binnen enkele minuten stonden we al lekker warm binnen. Opvallend was o.a: Het aantal security personeel, dat was geplaatst. (voor de artiesten/vip ingang alleen al!) En dat het controleren van tasjes en jassen beter en grondiger werd gedaan dan eerdere extrema party’s.kluis

Daarna door naar de "garderobe", beter bekend als kluisjesloket. Alle kluisjes waren bezet waardoor we het eerste half uur met onze jassen hebben lopen sjouwen.Dit was helaas toch een minpuntje, doordat er te weinig kluisjes aanwezig waren. Voor deze avond had extrema er 1500 beschikbaar gesteld,…en dit voor 5000 bezoekers. Al hoewel het rekensommetje wel klopt als je ervan uit kan gaan dat er 4 jassen in 1 kluisje gaan…Na enige tijd en met een beetje geluk waren er toch vier jassen opgeborgen in een minimaal kluisje.

We kwamen binnen in een grote ruime fabriekshal en liepen door een smalle entree in een grote zaal . Rechts van ons konden we al vaag een glimp opvangen van de dansende menigte die boven de afzetting uitstak.

 

Dit was de grote zaal genaamd de Blue Room. a.k.a Area 2 Techno
Met de volgende line up:


21.30 MBC
22.30 Joris Voorn
00.00 NYE Show, Estroe
01.30 Joel Mull (SE)
02.30 B2B by Steve Rachmad vs. Joel Mull
03.30 Steve Rachmad
04.30 - 06.00 Ken Ishii (JP)

 

Deze zaal was gedecoreerd met een apart design: grote ijspegels aan het plafond en een fraaie grote wand decoratie met futuristisch design. Overal was het element de spirit of colours terug te vinden doordat het geheel was afgewerkt met een diversiteit aan kleurige decoraties en verlichting.

Hier kwam de warmte ons tegemoet en we zagen aan de grote dansende massa voor ons dat dit geen klein feestje zou zijn (info leerde ons dat het helemaal was uitverkocht; dit betekende dus 5000 party-minded people in the house).Techno beats klonken ons in de oren. Door de grote hoogte van deze zaal werd het geluid optimaal benut en kwamen de beats ons van alle kanten tegemoet.

Goede intro’s en remixen!!!!

Wat betreft in geval van brand; goed voorzien van de vele nooduitgangen die de hallen tevens voorzagen van frisse, koele lucht.

De kleinere zaal genaamd de Red Room a.k.a Area 1 Mixed-up (Electro - House - Techhouse)


Met de volgende line up:
20.00 Exclusive Italian NYE-dinner with:
20.30 Benny Rodrigues
22.30 Marcello
00.00 NYE Show, Funk da Void (UK)
01.30 Dr. LektroLuv (BE)
03.00 Don Diablo
04.30 - 06.00 Kevin Saunderson (USA)

 

 

 

 

 

 

 

Deze zaal was versierd met warme kleuren en fraaie kroonluchters welke het geheel een intiemere sfeer gaven. Ook was hier een stellage opgebouwd waar men zich even VIP kon voelen en zich in hogere sferen kon begeven om zo een mooi overzicht over de gehele zaal te krijgen met recht voor je neus de DJ.

Boven in het complex was de chill-out room gevestigd waar men zich even van het feest gevoel kon onttrekken voor een relaxed gesprekje, drankje, rokertje of gewoon even lekker loungen op een van de daarvoor bestemde ligkussens.

 

 

 

We vertoefden ook nog even in de VIP-room, om een nog betere kijk op het geheel te krijgen en om even uit te rusten van alle drukte. Vanuit het raam in de VIP room had je een prachtig overzicht op het feest met de dj en dansende menigte.

De gasten zagen er mooi en goed gekleed uit, maar vooral feestelijk! Voor veel mensen is de sfeer heel belangrijk wat je juist goed kan merken in een chill-out ruimte. De mensen waren allemaal in een feeststemming waardoor het gemoedelijke, relaxte en toenaderingszoekende eerder een rol speelt.

De muziek was uitstekend, Dr. Lectroluv was aanwezig met een voortreffelijke set en zeker Ishii draaide erg sterk. Ook Don Diablo was erg goed.

En voordat we er erg in hadden was de tijd voorbij gevlogen en naderde het einde van een plezierige en leuke eindejaarsnacht. We waren 2004 uitgeknald vol met mooie klanken, vette lichtshows, goede sfeer en lot’s of party people op een unieke locatie.

We hebben ons geweldig vermaakt en complimenteren Extrema voor een geslaagd feest en een mooi begin van 2005!

CodeBekijk onze Dance-Report video  (150 kbps vanwege beperkte serverruimte maar toch..een goede impressie!)

En jullie kunnen natuurlijk onze foto gallerij bekijken voor Extrema NYE party-pics.

Team DanceReports


: Home :: Nieuws :: Recensies :: Dancereports :: Winnen :: Forum :: Contact :: Links :