Hoofdmenu
 Home
 Nieuws
 Recensies
 Dancereports
 Winnen
 Forum
 Links

Laatste nieuws
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
Lucas & Steve toegevoegd aan line-up 538Jingleball
Melkweg luidt op 30 december vast het einde van het jaar in met Nederlandse editie van ‘Helemaal Mel
Armin van Buuren verkoopt binnen tien minuten Amsterdam ArenA uit
Nederlandse dj's doen het vooral in buitenland goed op Spotify
Jennie Lena verrast met akoestische EP
Stenden en NHL nog staande in de strijd om beste act Leeuwarder Hogescholen
Extrema Outdoor wordt meerdaags festival op nieuwe locatie!
Sense of Sound Arturia season promotion
Radio 10 NYE Cruise Rotterdam
Muziekale fruitmand voor Kanye West
La Blogotheque & Le Guess Who? presenteren: ‘A Take Away Show’ met Wilco
The Speed of Light #1
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist
Pablo Discobar presents Rahaan and Red Greg
Uitgaansapp I’M IN presenteert Buy Plus: koop een kaartje ontvang een gift!
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Kygo to perform at Rio 2016 Olympic Games

Inloggen
Username

Password

Remember me
Forgotten your password?
No account yet? Create one

Tuesday, 19 January 2021
Home arrow Nieuws arrow Dancereport arrow Report Q-base
Report Q-base   Print 
Tuesday, 13 September 2005

Q-base: 10 september 2005, Airport Weeze
qbaselogo.jpgOm 16:00 uur naderden we de parkeerplaats van het festivalterrein. Nadat we de auto weggezet hadden liepen we richting de ingang. Bij de ingang werden we grondig gefouilleerd. Na de controle liepen we het terrein op. Wat zouden we doen, links of rechtsaf? We gingen rechtsaf en kwamen bij uit bij Alpha Six. Het was daar erg rustig dus besloten we verder te lopen. Na een aantal meter gelopen te hebben kwamen we aan bij The Netherlands 2. Daar werd stevig gestampt.

We besloten het terrein verder te gaan verkennen. Al snel vielen ons de legervoertuigen op die achter de hekwerken geshowd werden. Op het podium van Euro tech stonden zelfs kleine legervoertuigen. Dit zag er heel apart uit. Boven ons zagen we af en toe een vliegtuig langs komen en niet te vergeten natuurlijk de sky-dives. Onderweg qbasetoren.jpgvielen ons de torens op, die aangaven bij welke stage je zat. Al snel kwamen we aan bij een grote hangaar waar goed werd gefeest. Dit was natuurlijk de hangaar van de Nederlandse dj's. In deze hangaar bevond zich ook de VIP-ruimte. De VIP-ruimte was een klein podium waar je d.m.v. een trapje op kon komen. Het stelde weinig voor, je kon er niet eens even relaxt zitten. Mensen die VIP waren konden wel gratis gebruik maken van de toiletten. Er waren meer dan genoeg toiletten, de wachttijd was maximaal vijf minuten.

De hele dag kwamen er donkere wolken voorbij. qbasevip.jpgWe vreesden dat er een grote plensbui zou gaan vallen. Maar de weergoden waren ons gunstig gestemd, het is de hele tijd droog gebleven. Toen het eenmaal begon te schemeren, besloten we om maar eens een hapje te gaan eten. Bad timing!! Er stonden enorme rijen bij de eetstandjes. Er waren relatief gezien te weinig eetstandjes. Na een half uur in de rij te hebben gewacht, waren we eindelijk aan de beurt. Daarna was het zoeken naar een tafeltje om aan te zitten. Gelukkig vonden we die snel en konden we onze magen gaan vullen. Helaas was het eten niet om over naar huis te schrijven. 

Toen onze maagjes eindelijk gevuld waren, was het inmiddels donker. qbaselicht1.jpgHet terrein zag er ineens heel anders uit. We besloten om even naar de set van Lady Dana te gaan luisteren. Dana draaide zoals normaal weer lekker stevig. Aan de drukte in die zaal was dat natuurlijk ook goed te merken. Omdat onze oren zin hadden in wat minder hards, gingen we richting de Euro Tech stage. qbaselicht.jpgDaar was het de beurt aan Miss Djax. Miss Djax draaide geweldig en dankzij de mooie belichtingseffecten was het plaatje compleet. Omdat we nog een eindje moesten rijden besloten we rond 21:30 uur richting de auto te lopen. Het was een behoorlijke zoektocht om de juiste weg terug te vinden zo in het donker, maar na wat gepuzzel zaten we op de goede weg.

Vergeet niet de foto's te bekijken.


: Home :: Nieuws :: Recensies :: Dancereports :: Winnen :: Forum :: Contact :: Links :