Hoofdmenu
 Home
 Nieuws
 Recensies
 Dancereports
 Winnen
 Forum
 Links

Laatste nieuws
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
Lucas & Steve toegevoegd aan line-up 538Jingleball
Melkweg luidt op 30 december vast het einde van het jaar in met Nederlandse editie van ‘Helemaal Mel
Armin van Buuren verkoopt binnen tien minuten Amsterdam ArenA uit
Nederlandse dj's doen het vooral in buitenland goed op Spotify
Jennie Lena verrast met akoestische EP
Stenden en NHL nog staande in de strijd om beste act Leeuwarder Hogescholen
Extrema Outdoor wordt meerdaags festival op nieuwe locatie!
Sense of Sound Arturia season promotion
Radio 10 NYE Cruise Rotterdam
Muziekale fruitmand voor Kanye West
La Blogotheque & Le Guess Who? presenteren: ‘A Take Away Show’ met Wilco
The Speed of Light #1
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist
Pablo Discobar presents Rahaan and Red Greg
Uitgaansapp I’M IN presenteert Buy Plus: koop een kaartje ontvang een gift!
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Kygo to perform at Rio 2016 Olympic Games

Inloggen
Username

Password

Remember me
Forgotten your password?
No account yet? Create one

Tuesday, 19 January 2021
Home arrow Nieuws arrow Dancereport arrow Dancereports bezoekt Lakedance
Dancereports bezoekt Lakedance   Print 
Sunday, 26 June 2005

Lakedance 25 juni 2005, Aquabest

Er hing een heel relaxed lakedanceklein1.jpg sfeertje hier om het lake te aquabest, dit kwam ongetwijfeld mede doordat er een beperkt aantal kaarten in de verkoop waren. Het feest werd gehouden zoals ook al eerder vermeld  te aquabest bij de twee beachclubs die ze daar rijk zijn, Sunrise en Stranders. De aankleding van deze twee beachclubs kan men een beetje vergelijken met Bloomingdale te Bloemendaal, binnenin staan hele grote fauteuils en banken rondom het dansvloertje.

Op het terras stonden dezelfde banken, een juicebar, een stuk of drie barren en natuurlijk het busje van Bavaria. Over het gehele strand stonden er een aantal hemelbedden waar men zich lekker even kon neerleggen/terugtrekken om weer even op te laden. In het water voor de beachclub Sunrise stond het podium opgebouwd en bij de beachclub Stranders lakedanceklein2.jpgwas het eetgedeelte uitgestald van saté , penne tot hamburgers, kortom veel diversiteit aan eten en drinken (wat ook nog eens allemaal wonderbaarlijk goed smaakte voor  een “party”). De prijzen waren ook erg lekker, één bon was twee euro, en voor één bon kon je al een flesje bier halen, super toch?! 

 

Er was overal aan gedacht, lakedanceklein3.jpgzelfs aan lockers die men kon huren om even je spullen in op te bergen, voor als je bijvoorbeeld even wilde gaan zwemmen of omdat je gewoon geen zin had om de hele tijd met al die spullen rond te lopen. Ook de bij de ingang ging alles heel relaxed, er waren genoeg poortjes om naar binnen te gaan en bij het  fouilleren hoefde je ook niet lang te wachten. Softdrugs waren zelfs toegestaan. Alleen één min puntje waren toch echt de toiletten, die waren er echt veel te weinig voor het aantal mensen dat er aanwezig was.

 

Nu zullen we het even over de line-up hebben, want was echt goed.

Met om 11.00 uur als eerste van de dag: Jay-ve die de eer had de kop eraf te bijten van Lakedance. Om 13.00 uur was het aan Secret Simba om de middag in te luiden en dat deed ze heel lekker met ”juice tunes and happy beats”. En om 14.30 kwam een zeer goede DJ (in mijn ogen)lakedanceklein6.jpg namelijk Mike van Loon. Hij zette me toch een vrolijke en opzwepende set neer, echt van die typische muziek die je verwacht als je naar een Beachparty gaat. Nadat we al die tijd lekker in water hebben staan dansen was het om half vijf de eer aan onze “vriend” Ricky Rivaro, do I need to say more? Hij was steengoed en maakte de sfeer nog beter ondanks dat  het begon af te koelen. Maar het had gelukkig nog steeds niet geregend of gehageld zoals de weersvoorspellingen ons hadden medegedeeld. In tegendeel zelfs het was juist heerlijk weer, met hier en daar een zonnestraaltje en het water was zeker een graad of 26.

 

Terug naar de line-up, Ricky en Mike hadden de middag lekker heet gemaakt met hun uitstekende sets. Nu mocht Victor Coral om 18.00 uur de avond opwarmen met zijn stevige beats en dat deed hij, zoals we niet anders van hem gewend zijn vanuit De Rechter. Toen we net klaar waren met het eten van onze eerste maaltijd van de dag, kwam mijn favoriete DJ het podium op Benny Rodrigues. Hij was ietsjes aan de late kant, maar om kwart voor acht begon hij met draaien en ja draaien dat kan die jongen wel. Hij liet de zon voor ander half uur weer opkomen zo s’avonds laat (figuurlijk gesproken). Kortom een heerlijke set om op te dansen, te luisteren en al het overige om op zo’n goede muziek te doen. Benny rules op beachparty’s gevold door Ricky en Mike. Maar wie anders dan dj Roog lakedanceklein4.jpg houdt het weer droog, om 21.00 uur begon hij met zijn afsluitende set voor Lakedance. Zoals gezegd hield hij het droog met zijn uitstekende set en liet hij het publiek voor de laatste keer van vanavond nog even uit zijn dak gaan. Ik moet wel zeggen dat de muziek van in de middag tot in de avond perfect was en dat dit echt wel kwam dankzij de vocals van Miss Bunty. Want wat kan zij het publiek lekker opzwepen, ze had een stevige stem evenals haar lichaam. Niets beledigend bedoeld hoor, want dankzij haar was de muziek de hele dag veel fruitiger, vrolijker, krachtiger en bovenal zomers.

 

Om even alles kort samen te vatten: Het was een heerlijke dag, met drank en muziek in overvloed aan het water en met een lekker publiek, we waren voldaan toen weer de weg op gingen. Met de complimenten aan de organisatie die het tot een succesvol feestje heeft geleid, en we wachten met smacht op de volgende Lakedance in de hoop dat het ook dan weer een knus feestje wordt met maar een hoofdpodium zodat je niet de hele tijd weer hoeft te verkassen.

 

Nick, Dancereports.nl reporter


: Home :: Nieuws :: Recensies :: Dancereports :: Winnen :: Forum :: Contact :: Links :