Hoofdmenu
 Home
 Nieuws
 Recensies
 Dancereports
 Winnen
 Forum
 Links

Laatste nieuws
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
Lucas & Steve toegevoegd aan line-up 538Jingleball
Melkweg luidt op 30 december vast het einde van het jaar in met Nederlandse editie van ‘Helemaal Mel
Armin van Buuren verkoopt binnen tien minuten Amsterdam ArenA uit
Nederlandse dj's doen het vooral in buitenland goed op Spotify
Jennie Lena verrast met akoestische EP
Stenden en NHL nog staande in de strijd om beste act Leeuwarder Hogescholen
Extrema Outdoor wordt meerdaags festival op nieuwe locatie!
Sense of Sound Arturia season promotion
Radio 10 NYE Cruise Rotterdam
Muziekale fruitmand voor Kanye West
La Blogotheque & Le Guess Who? presenteren: ‘A Take Away Show’ met Wilco
The Speed of Light #1
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
Strikstof lanceert eerste collectie bowties met een twist
Pablo Discobar presents Rahaan and Red Greg
Uitgaansapp I’M IN presenteert Buy Plus: koop een kaartje ontvang een gift!
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Kygo to perform at Rio 2016 Olympic Games

Inloggen
Username

Password

Remember me
Forgotten your password?
No account yet? Create one

Saturday, 20 April 2024
Home arrow Nieuws arrow Laatste nieuws arrow Latin Lovers op 2e Kerstdag bij Danz in Hoek van Holland
Latin Lovers op 2e Kerstdag bij Danz in Hoek van Holland   Print 
Thursday, 14 November 2013
latin loversWat doe jij met de kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december) is er een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!

Ieder jaar is dit het leukste Kerst feestje van de regio, iedereen komt en dus is het een vaste prik voor allen. De verwarming gaat aan, de kerstdecoratie zal schitteren samen met de zomerse sferen van Latin Lovers en de artiesten Gregor Salto, Stefan Vilijn, Jasper Clash, Chris Rox, Mavgoose & Quin en MC Jollygood maken jouw kerst on-ver-getelijk!

Strandclub Danz zal speciaal voor deze Tweede Kerstdag een ware transformatie ondergaan. Samen met het vernieuwde Latin Lovers decor in combinatie met het tofste kerstdecor, kijk jij je ogen uit. Met je vrienden en vriendinnen genieten in deze danzbare omgeving, dat is Latin Lovers On The Beach! Zet dus in je kerstvakantie in ieder geval Tweede Kerstdag in je agenda, want dit gaat weer een historisch en vooral legendarisch kerst feestje worden!

De line up is speciaal voor tijdens de Kerst om van te smullen. Gregor Salto komt ieder jaar altijd graag naar de Danz en ook dit jaar wilde hij graag de Kerst met ons samen vieren en dus ook met jou! Verwacht dus van hem een extra sexy set voor de dames in een kerstsfeertje. Gelukkig is ook Stefan Vilijn er dit jaar weer bij, Latin Lovers houdt van hem en andersom ook! Residents Jasper Clash en Chris Rox zijn de drijvende krachten achter dit heerlijke concept en de line up wordt compleet gemaakt door het talentvolle back 2 back duo Mavgoose & Quin die dagelijk in de studio zitten met Roog. MC Jollygood is van de vocals tijdens Kerst!


SPECIAAL VOOR DE KERST: LADYTICKETS!
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames en omdat het Tweede Kerstdag is, doet de organisatie speciaal voor de lady's graag iets terug. Voor een bedrag van 17,50 euro kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via
www.latinlovers.nl.

Normale kaarten kosten 12,50 euro en zijn online te bestellen via www.latinlovers.nl of aan de bar bij Strandclub Danz. Ook zijn ze te koop in Naaldwijk bij 't Haantje of Sigarenmagazijn De Wilde.

We beginnen om 22.00 uur dus dat betekent dat je daarvoor rustig je Kerst maaltijd met de familie af kunt ronden maar daarna is het toch écht tijd om alle kerst lekkernijen eraf te danzen! We gaan door tot 04.00.

WIN WIN WIN: http://dancereports.nl/reporting/content/view/8183/


: Home :: Nieuws :: Recensies :: Dancereports :: Winnen :: Forum :: Contact :: Links :